Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 35 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
O treime din bani, la negru
Economie

bani-negri Economia neagra si gri acapareaza aproape o treime din PIB-ul Romaniei.Potrivit unui studiu al companiei de consultanta A.T. Kearney, economia subterana se cifreaza la 46 de miliarde de euro, adica la 33% din produsul intern brut (PIB) al tarii noastre. Potrivit consultantilor, aproape doua treimi din economia sub terana reprezinta munca la negru, restul provenind din nedeclararea altor venituri obtinute.

La nivelul Europei, specialistii estimeaza o economie ascunsa de circa 1.800 de miliarde de euro, iar Romania nu se afla nici pe departe in fruntea clasamentului statelor cu cea mai "innegrita" economie. Datele companiei de consultanta arata ca in Bulgaria si in Letonia sumele care circula ascunse de autoritati se ridica la 36% din PIB-ul acestor tari.

In Estonia si Croatia, o suma echivalenta cu 35% din PIB evita documentele fiscale. La polul opus, printre cele mai "cuminti"state din Europa se numara Austria si Elvetia, unde economia gri nu depaseste 8% din PIB. In Germania, sumele care circula la negru reprezinta 14% din PIB, in Franta - 11%, in Italia - 21%, in Grecia - 24%, iar in Polonia - 25% din PIB.
46 miliarde de euro reprezinta economia neagra si gri din Romania  Economia neagra si gri acapareaza aproape o treime din PIB-ul Romaniei.Potrivit unui studiu al companiei de consultanta A. 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog