Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 82 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ymax Premier Team-franciza brokeraj PDF  Array Imprimare Array  Email
Exemple de francize

ymax premier franciza broker YMAX PREMIER TEAM este prima companie de brokeraj bancar in domeniul creditelor. Ymax este brokerul de credite bancare cu reteua nationala cea mai extinsa din Romania. Ymax dispune cele mai avantajoase parteneriate cu cele mai importante banci de pe piata romanaesca..

Ymax Premier Team este una dintre primele companii care sprijina direct clientul in obtinerea finantarii dorite. Consultantul Ymax Premier Team este unicul tau ajutor direct si personal. Suntem ingerii pazitori ai finantelor tale.

Ymax Premier Team este brokerul de credite care detine cel mai facil sistem de creditare. Consultantul Ymax Premier Team te sprijina in realizarea unei documentatii. Ne deplasam acolo unde ai nevoie, oricand ai nevoie, ca tu sa nu mai ai un stres suplimentar in obtinerea finantarii dorite, in termenul cel mai scurt.

Suntem interesati sa dezvoltam francize in urmatoarele orase:

* Regiunea 1: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Slatina, Rm. Valcea, Alexandria, Giurgiu, Calarasi, Slobozia


* Regiunea 2: Iasi, Bacau, Piatra Neamt, Botosani, Vaslui, Tulcea

* Regiunea 3: Timisoara, Oradea, Sibiu, Tg. Mures, Bistrita, Sf. Gheorghe

Valoare investitiei:

* Taxa de intrare in franciza: 6.000-12.000 Euro

* Cheltuieli pentru amenajarea sediului: 3.000-6.000 Euro

* Redevente: 18-22% din cifra de afaceri

* Taxa de publicitate: 2% din cifra de afaceri

* Investitia totala initiala: 9.000-18.000 Euro

* Anul lansarii in Romania: 2006

* Numar de unitati: 21

* Tara de origine: Romania

* Tip de contract: franciza simpla

* Cifra de Afaceri medie dupa 2 ani de activitate : 500.000 euro
 
YMAX PREMIER TEAM este prima companie de brokeraj bancar in domeniul creditelor care a lansat extinderea teritoriala si in regim de de franciza. Ymax dispune cele mai avantajoase parteneriate cu cele mai importante banci de pe piata romaneasca.

Activitatea Ymaxului a inceput in 2005

Data lansarii in franciza : Aprilie 2006

Numarul de sucursale : 26
5 puncte de lucru si 21 in sistem de franciza

Pentru anul 2009, Ymax isi doreste a fi prezent in fiecare judet prin cel putin o reprezentanta in regim de franciza. Aceste companii partenere vor lucra sub numele si insemnele Ymax si vor beneficia de experienta noastra in dezvoltarea afacerii.

Daca va doriti afacerea proprie, Ymax va ofera aceasta sansa. Pentru demararea afacerii in primul rand, aveti nevoie de un spatiu de birou, in zona relativ centrala, utilat cu tot ceea ce este nevoie pentru a functiona un birou.

Investitia globala : 3.000 - 5.000 euro. Pentru urmatoarele orase taxa de franciza va fi de doar 800 euro: Iasi, Bacau, Suceava, Piatra Neamt, Constanta, Ploiesti, Slatina, Rm. Valcea, Brasov, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Arad, Hunedoara, Petrosani, Resita

Ne dorim cat mai multi parteneri puternici de la bun inceput. Prin urmare, cei cu experienta in domeniu vor lucra sub umbrela protectoare a Ymaxului si vor beneficia de parteneriatele si experienta acestuia. Taxa de intrare in franciza, pentru cei cu experienta in brokeraj de credite si cei care deja detin o locatie, va fi de doar 500 euro.

Cu siguranta veti avea si alte intrebari legat de detaliile functionarii parteneriatului. Daca doriti sa deveniti partener Ymax Premier Team va rugam completati fisa candidatului si trimite-ti un e-mail catre Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
 
Detalii la :Ymax Premier Team  

 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog