Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 37 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Ce variante ai pentru a repara un telefon?

Ei bine, pe piata de telefoane mobile, se gasesc si producatorii vechi si care sunt destul de apreciati, precum Nokia sau Motorola, dar se gasesc si producatorii la moda, precum Samsung, Apple, Sony ori HTC.

Trebuie insa mentionat si faptul ca mai nou, pe aceasta piata apar tot felul de firme noi, care pentru a atrage un numar mare de clienti, comercializeaza dispozitive nu foarte scumpe.

Cel mai bine insa, ar fi sa eviti sa iti indrepti atentia spre un astfel de producator, pentru ca desi telefoanele lor nu sunt scumpe, ci mai degraba sunt foarte ieftine in comparatie cu dispozitive care apartin brandurilor renumite, alegand un telefon de la o firma noua, ai sanse mari sa te pacalesti.

De exemplu, o prima problema care va aparea la un astfel de telefon, ar fi aceea ca dispozitivul va incepe sa se blocheze dupa ce vei incepe sa il folosesti. Aceasta problema se va repeta din ce in ce mai des, iar tu cu siguranta nu iti doresti un astfel de dispozitiv.

Sunt insa si dispozitive care nu se blocheaza, insa in schimb, ele se restarteaza singure atunci cand le folosesti, iar o astfel de situatie, mai mult ca sigur ca nu iti va fi pe plac.

Tocmai de aceea ar fi indicat sa cauti un telefon al unui brand precum Samsung sau Apple, si vei avea siguranta faptului ca un astfel de telefon nu se va bloca sau nu se va restarta singur atunci cand il vei utiliza.

Sunt insa si cazuri in care aceste telefoane se defecteaza, fie din cauza neglijentei utilizatorului, fie din alte cauze, si trebuiesc duse la reparat.

Cei care au telefonul inca in perioada de garantie, cel mai bine ar fi sa opteze pentru reparatia pe baza acelui certificat de garantie. In acest fel, utilizatorul nu va plati costurile reparatiei, care de la caz la caz vor putea sa fie destul de scumpe.

Cei care nu mai au telefonul in garantie, vor trebui sa caute un service gsm unde sa isi duca la reparat pretiosul dispozitiv.

Sunt foarte multe service-uri gsm in fiecare oras, iar fiecare utilizator isi va duce dispozitivul la acel service unde va considera ca telefonul va beneficia de o reparatie buna din punct de vedere calitativ.

In acest caz, cel mai bine ar fi sa optezi pentru un service recomandat de catre cat mai muta lume, pentru ca este clar faptul ca un astfel de service este caracterizat de profesionalism, incredere dar si de cele mai bune reparatii.

Ideal ar fi daca ai avea in orasul tau un service specializat in a repara telefoane ale brandului pe care tu il detii, insa nici un service generalist nu este o idee rea, daca angajatii de acolo sunt profesionisti.


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog