Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 27 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Posibile probleme ale telefoanelor Huawei

Posibile-probleme-ale-telefoanelor-Huawei Telefoanele mobile, sunt fara doar si poate cele mai cautate si cele mai indragite dispozitive de pe piata, iar asta se datoreaza in mod evident, multiplelor sarcini pe care le poate indeplini un astfel de dispozitiv.

Acum, este mult mai simplu si sa cauti informatii pe internet, si sa iti comanzi anumite produse, sau chiar sa iti faci rezervare la un hotel, pentru ca avand telefonul mobil la indemana, acest lucru este floare la ureche.

Inca un motiv datorita caruia telefoanele sunt foarte indragite de catre toti utilizatorii, il reprezinta faptul ca acum, folosind telefonul, ne putem conecta la toate retelele de socializare la care avem cont, si putem chiar sa descarcam aplicatiile acestor retele de socializare, sau o multime de alte aplicatii.

Deci, din ceea ce se poate observa, un smartphone poate sa indeplineasca o multime de sarcini cu succes, asa ca nu mai este de mirare de ce toata lumea cauta cele mai performante si cele mai bune telefoane.

Din pacate, orice model al oricarui producator se poate defecta, ceea ce cu siguranta ne va nemultumi si ne va dezamagi, insa totusi, sansele ca un telefon al unei firme renumite sa se strice, sunt mult mai mici decat in cazul unui model al unei firme nou aparute.

Aceste telefoane ale firmelor renumite insa, costa destul de multi bani, iar daca nu esti prea dispus sa dai foarte multi bani pentru un telefon, atunci vei putea alege un model Huawei, care poate avea performante uimitoare, iar pretul unui astfel de telefon cu siguranta va fi destul de mic.

Chiar si in cazul unei defectiuni, preturile pentru un display, un touchscreen Huawei, sau pentru orice alta piesa, sunt destul de mici, in comparatie cu piese pentru telefoane ce apartin altor firme.

Ei bine, printre cele mai intalnite situatii neplacute cu care se confrunta utilizatorii acestor telefoane, se poate mentiona faptul ca autonomia bateriei nu este una foarte mare, iar din acest motiv, multi fani sunt dezamagiti.

Pentru a ajuta bateria sa tina cat mai mult timp incarcata, va fi nevoie sa reduci gradul de luminozitate al ecranului, dar si sa inchizi toate aplicatiile pe care nu le folosesti. Chiar si functiile bluetooth si wifi contribuie la descarcarea bateriei, asa ca trebuie sa le lasi activate doar cand le utilizezi.

Desi sistemul de operare este Android, iar versiunile acestui sistem sunt cele mai nou aparute, sunt situatii in care un telefon Huawei se poate bloca atunci cand are mai multe aplicatii deschise, insa aceasta situatie se poate remedia prin resetarea telefonului.

Sunt in schimb si situatii in care utilizatorii telefoanelor Huawei isi duc telefoanele la service pentru ca acestea au fost scapate pe jos, iar in urma impactului, display-ul telefonului a avut de suferit, insa in aceste conditii, singurul vinovat este utilizatorul.

In cazul in care telefonul era protejat in mod corespunzator, aceste probleme ar fi putut fi evitate, iar acum nu mai trebuiau bani cheltuiti pentru inlocuirea display-ului si pentru manopera.

Asadar, acestea sunt situatiile neplacute in care te poti afla daca ai un telefon Huawei.


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog