Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 49 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Sculele pentru repararea smartphone-urilor

Sculele-pentru-repararea-smartphone-urilor Daca vrei sa fii un profesionist in repararea smartphone-urilor, vei avea nevoie de sculele necesare pentru acest lucru. Daca esti interesat de reparatii telefoane, intra pe Service-Gsm.ro. Mai jos, vom incerca sa alcatuim o lista cu instrumentele necesare pentru reparatii profesionale:

•    Un workbench (masa de lucru) cu un strat protector ESD Safe, cu impamantare. Trebuie sa tii cont de faptul ca fara o impamantare adecvata, stratul protector ESD, poate sa fie degeaba, descarcarea electrostatica ar putea aparea oricum.
•    Surubenite de mare precizie, tip T4, T5 si T6. Aceste surubelnite iti vor fi suficiente pentru majoritatea reparatiilor la un smartphone.
•    Cupa de suctiune – aceasta se foloseste in majoritatea cazurilor pentru inlaturarea display-urilor de smartphone (inlaturarea ecranului).
•    Tool pentru ejectarea sim-ului (sim card-ului) – acesta se foloseste pentru a inlatura in conditii de maxima siguranta, sim-ul de la interiorul smartphone-ului tau.
•    Spudger – acest tool este folosit pentru deconectarea conectorilor de pe placa de baza, pentru inlaturarea pastei termo-conductoare si pentru curatarea anumitor componente.
•    Tool pentru deschidere – acest instrument se foloseste pentru deschiderea in conditii de siguranta a smartphone-urilor fara a zgaria carcasa, sticla sau componentele interne.
•    Tweezere ESD Safe – aceste instrumente pot fi folosite pentru manipularea surubelnitelor si a altor componente de dimensiuni mici si foarte mici.
•    Material pentru sudura sau statie de sudura (soldering station).

Cele mai comune reparatii pentru smartphone-uri.
In timp ce pot exista diverse probleme sau daune la nivelul unui smarphone, anumite studii au relevat faptul ca de obicei, acestea se confrunta cu urmatoarele probleme si/sau defectiuni:
-    Ecrane zgariate, stricate sau sparte (intr-o proportie de 60 pana la 65 de procente)
-    Daune provocate de contactul cu apa sau alte lichide (intr-o proportie de 20 pana la 30 de procente)
-    Daune la nivelul segmentelor conectorilor de incarcare (intr-o proportie de 10 pana la 15 procente).

Alte probleme pot include:
-    Defectiunea totala a unui ecran lcd sau a touchscreen-ului.
-    PDA stricat total sau cu anumite defectiuni superficiale.
-    Display lcd intern stricat sau spart.
-    Conector de incarcare stricat/conector USB stricat.
-    Daune cauzate de contactul cu apa sau cu alte lichide.
-    Deblocarea unui telefon blocat intr-o anumita retea.
-    Lipsa semnalului de retea sau o calitate slaba a semnalului de retea.
-    Lipsa semnalului wi-fi sau o calitate slaba a acestui semnal (telefonul nu se conecteaza la wi-fi, nu vede retelele sau daca se conecteaza, nu functioneaza la viteza optima).
-    Recuperarea datelor de pe un telefon stricat iremediabil.
-    Probleme cu difuzorul principal, microfonul sau jack-ul de casti.
-    Taste care nu functioneaza sau functioneaza doar in anumite circumstante/momente, etc.
-    Probleme cu butoanele de volum, cu butonul de power sau cu cel care declanseaza camera foto.
-    Probleme cu accesarea cardului de memorie, a cardului SIM sau ambele.
-    Probleme cu camera foto (nu mai declanseaza, telefonul se blocheaza in momentul in care folosim camera, etc.)
-    Telefonul “ingheata” sau are erori, nu porneste de fiecare data cand apasam butonul Power.
-    Probleme cu carcasa telefonului (nu se mai inchide cum trebuie, a fost deteriorata din cauza unui impact puternic, etc.).

 
Afaceri online de succes : 10Bet.com

afacerea-10bet

10Bet este o agentie de pariuri online care are o istorie relative scurta fiind lansata in Marea Britanie in anul 2003 insa care pana in acest moment a reusit sa adune la un loc o multime de clienti din toate colturile lumii. Cheia succesului acestei case de pariuri este cu siguranta seriozitatea de care au dat dovada de-a lungul anilor, bonusurile si promotiile foarte bune si multe alte avantaje pe care 10Bet le ofera clientilor sai.

Pentru inceput sa vorbim putin de site-ul pe care il au cei de la 10Bet, un site care arata foarte bine, este primitor si placut privirii iar la tot pasul vei gasi tutoriale care sa te indrume. Vei vedea ca totul este atat de simplu si de eficient incat plasarea pariurilor ti se va parea o joaca de copii. Partea buna este ca acest site este disponibil in mai multe limbi printre care si limba romana si astfel navigarea si plasarea pariurilor de catre clientii din tara noasta va fi mult mai simpla.

Trebuie sa stiti ca pe langa pariuri sportive, 10bet mai ofera si multe alte servicii cum ar fi: casino, poker si jocuri. Toate aceste servicii va ofera posibilitatea sa castigati premii foarte mari.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog