Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 38 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Aurul se scumpeste aproape de recordul istoric
Finante

aur Pretul aurului tinde din ce in ce mai mult spre recordul isotric atins in martie 2008 si profita la fel de mult de semnele de redresare a economiei, cat si de incertitudinile mondiale, dar analistii atrag atentia ca ar putea urma ieftiniri ale metalului pretios, potrivit AFP, citata de NewsIn.

Uncia de aur era tranzactionata, miercuri, la 1.023,30 dolari la NewYork, destul de aproape de maximul istoric atins în 17 martie 2008, de 1.033,90 dolari. De mai multe sedinte aurul a început sa se scumpeasca pe fondul optimismului privind redresarea economiei mondiale, ce antreneaza deprecierea dolarului.

"Aurul a atins un nou vârf în aceasta dimineata (miercuri) dupa ce a închis marti într-o atmosfera optimista, generata de comentariile pozitive ale presedintelui Federal Reserve, Ben Bernanke, care a lasat sa se înteleaga ca recesiunea e foarte posibil sa fi luat sfârsit în SUA", a spus James Moore, analist la Bullion Desk.


 
Bill Gates -omul care a inventat viitorul

bill_gates_futureE greu de tot sa incepi povestea lui Bill Gates. Avand in vedere ca e cel mai bogat om de pe planeta exista o ura generalizata si partial de inteles, pentru cei mai bogati.

Daca ne uitam la bogatii nostri cu siguranta suntem indreptatiti sa-i uram, dar parca pe Bill Gates eu nu pot sa-l urasc . Am inceput aceasta rubrica a siteului nostru cu Povesti de succes pentru a arata ca exista si afaceristi care pot darama lumea, pot schimba din radacina totul , pot inventa viitorul. Si cel mai potrivit pentru acest ultim exemplu mi se pre cazul lui Bill Gates.

Va invit sa cititi aceste povesti, sa le credeti si sa nu incetati sa visati, inca puteti darama lumea. Nu renuntati la vise, sunt singurul lucru care ne mai ramane .

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a reusit sa devina in 30 de ani o legenda a informaticii, unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta si, in acelasi timp, unul dintre cei mai mari filantropi.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog