Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 25 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Constructii case la preturi moderate

constructii-case Ceea ce va voi spune in continuare poate reprezenta si este cu siguranta un truism: nu putem trai fara case. Fie ca vorbim despre prima noastra locuinta, fie ca este vorba despre achizitionarea unei locuinte noi, in urma nevoii de a schimba locuinta, nu putem da randament si nu putem evolua fara o casa. Din acest motiv, industria specializata pe constructii de case este in continuare una infloritoare, in special in Romania zilelor de astazi.

Daca tot ne aflam la subiectul constructii case, haideti sa luam o situatie ipotetica pentru a vedea cat de pregnanta este investitia unei companii in acest domeniu. Cautand foarte mult timp un loc de munca mai bun decat cel curent, reusim sa obtinem postul dorit insa acesta se afla intr-un alt oras. In acel moment ne sunt prezentate doua optiuni: refuzul sau cautarea unui loc in care sa locuim. Mai precis alegerea unei case sau unui apartament la bloc. Fiind vorba de un buget limitat, aceasta cautare nu se rezuma doar la locatia cat mai apropiata de viitorul loc de munca ci si la oferta existenta pe piata si calitatea acesteia.

In cazul construirii unei case, discutia este mai simpla si se rezuma la bugetul alocat acestei actiuni, alegerea terenului potrivit si a companiei care sa construiasca respectivul imobil. Alegand o companie precum DKR Construct, urmeaza sa ne intalnim pentru a discuta detaliile constructiei. Cate etaje sa aiba casa dumneavoastra, pe cati metrii patrati se raspandeste terenul achizitionat si desigur, cum doriti sa arate din punct de vedere arhitectural. Poate dorim mansarda, sau poate nu. Poate dorim un imobil modular, care sa poata fi extins la un moment dat cu noi anexe, ori poate am vazut intr-o revista o casa interesanta si am dori sa arate exact ca aceea.

De asemenea ne intereseaza ca firma contractata sa efectueze constructia respectiva in termenul negociat, poate chiar mai devreme, deoarece nu putem sta la hotel pentru o perioada nedeterminata de timp, din motive lesne de inteles: bugetul in continua scadere si nevoia de a detine propria locuinta, fara restrictiile pe care le regasim intr-o camera de hotel sau un apartament de bloc. Casele sunt stabile, rezistente si mai ales, reflecta imaginea celui ce locuieste acolo. Apartementele, nu. Cat despre intimitate, nu cred ca este cazul sa mentionam de ce este mai bine sa ne desparta un gard decat sa ne desparta podeaua, respectiv tavanul.

Desi societatea are tendinta de a se dezvolta vertical, casele vor incepe incetul cu incetul sa domine cladirile de apartamente deoarece nevoia de liniste, recreere si pace este cu atat mai pregnanta cu cat societatea se dezvolta intr-un ritm tot mai alert.

Dar poate nu doriti sa va achizitionati o casa, poate doriti sa investiti in constructia unor cladiri pe care sa le inchiriati celor ce au nevoie de o locuinta. Indiferent de nevoia dumneavoastra, este imperativ ca in momentul alegerii companiei de constructii, sa aveti in vedere cele spuse mai sus. Cum am spus de atatea ori, DKR Construct poate fi partenerul ideal pentru viitor dumneavoastra.


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog