Convertor Valutar

Curs valutar

Vremea in tara

Sondaj

Care credeti ca e cea mai buna masura pentru iesirea din recesiune?
 

Utilizatori online

Avem 36 vizitatori online
zonia.ro
Arhivatorul.ro
Top 50 Bloguri de afaceri romanesti

emblema_top50_afaceri_ In urma unor discutii intre noi , precum si la cererea expresa a unor vizitatori constanti ai siteului nostru am decis sa alcatuim un top al celor mai bune bloguri de ''afaceri'' din internetul romanesc.

Tin sa precizez ca aceste top reflecta punctul de vedere al portalului nostru dupa cum se specifica pe emblema atasata acestui concept. Criteriile de selectie vor fii : calitatea continutului , grafica siteului, usurinta de folosire ( user friendly). In zilele care urmeaza vom posta aici incepand de la 50 spre 1 lista blogurilor de 'afaceri' pe care le consideram cele mai bune si care credem noi ca trebuie neaparat citite.

Va rugam si pe dumneavoastra ca si cititorii nostri fideli sa ne semnalati astfel de bloguri la formularul de la pagina de contact pentru a le evalua .

 

locul_41 top 50 bloguri afaceri

 

41. http://www.businessmagazin.ro/Business Magazin - revista online de business.

Un blog de stiri si informatii de ultima ora din domeniul afacerilor. Este o resursa Premium, obligatorie pentru cei din domeniu .

 

 

 

locul42 top 50 bloguri de afaceri


42.http://www.iafacere.ro/Afaceri, idei de afaceri, afaceri la cheie, afaceri de succes, oportunitati de afaceri,dosare de afaceri,start in afaceri, afaceri celebre, editorial afaceri. Gasiti tot ce va doriti in domeniul afacerilor.

Un blog interesant cu idei si pareri despre si cu ... mai mult afaceri neconventionale . Este inspirational!

 

 

locul_43 top bloguri afaceri

 

43. http://www.vicentiutonita.ro/Blog Vicentiu Tonita: discut despre cum iti poti muta afacerea in online.  Blog Comert Online, consiliere comert electronic .

Un blog extrem de util pentru cei interesati de afacerile online , in special cele privind comertul online. Trebuie citit !

 

 

locul_44 top bloguri afaceri

 

44. http://www.bloginvest.ro/Blog de afaceri si investitii personale.

Un blog foarte interesant in care am gasit informatii foarte interesante cu privire la investitii, afaceri, oameni de afaceri , afaceri de succes. Cu siguranta prezenta lui in acest top este justificata .

 

 

locul_45 top bloguri de afaceri

 

45. http://juridic.bvbusinessconsulting.ro/Sfaturi si informatii juridice destinate antreprenorilor, companilor si angajatilor acestora

Un blog interesant cu multe informatii din mediul juridic extrem de bine actualizate si necesare antreprenorilor.

 

 

locul_46 top bloguri afaceri

 

46. http://www.marian-rujoiu.ro/Ca expertiza, pot oferi training si consultanta in special in urmatoarele domenii: Negociere, Vanzari, Motivare, Teambuilding, Management si Leadership.

O resursa de un alt gen dar care noua ne-a placut foarte mult. Aici gasiti articole despre training, management de personal, vanzari, negociere, motivare si despre leadership. Merita citit !

 

top 50 bloguri afaceri locul47

 

47. http://abctrainingconsulting.ro/blog/Blog de management financiar. Blog sustinut de Anda Racsa. Blog ABC Training Consulting.

Un blog interesant plin de informatii utile pentru anteprenori si angajati. Singura observatie e ca ar fii bine daca s-ar posta mai des. Dar oricum merita citit!

 

 

locul_48
48. http://www.cabinetexpert.ro/Contabilitate, noutati contabile si fiscale, modele documente, cele mai recente stiri din domeniul contabilitatii, legislatie actualizata privind contabilitatea agentilor economici, formulare si modele utile in munca unui contabil si nu numai, monografii contabile utile, modele formulare contabile, stiri fiscalitate si alte domenii.

Un blog pe care chiar daca sufera la capitolul grafica l-am inclus in acest top datorita informatiei extrem de bine actualizate . Felicitari!

 

blog_ideideafaceri

 

49. http://www.blog.ideideafaceri.ro/Blog.IdeiDeAfaceri.ro - Articole despre cum sa reusesti in afaceri, oportunitati de afaceri, afaceri la cheie, intreprizatori celebri, afaceri la cheie.

Un blog interesant cu multe idei despre afaceri conventionale si neconventionale , plus articole si prezentari de francize . Merita citit !


 

 

blog_epaymanet

50. http://blog.epayment.ro/Blog de comert electronic: trenduri, afaceri online, internet marketing, plati online. Fii la curent cu stirile din ecommerce din Romania. Blogul ePayment este spatiul unde ne-am propus sa scriem tot ce stim si ce aflam despre comertul electronic din Romania, despre promovare si vanzari online, despre ce fac magazinele online, analize despre cum merge piata, cum iti poti creste rata de conversie sau despre comportamentul clientilor magazinelor online.

Un blog extrem de util daca va pasioneaza in special comertul online si toate instrumentele care tin de el .

 

Cei  nominalizati in acest top pot prelua Emblema care atesta pozitionarea lor in acest top si o pot pune pe siteul lor folosind urmatorele coduri :

200 px x 205 px:  <a href="http://www.afacereazilei.ro"><img title="Afaceri" style="vertical-align: middle;" alt="Afaceri" src="http://afacereazilei.ro/images/stories/emblema_top50_afaceri_.png" height="205" width="200" /></a>

150 px x 154 px : <a href="http://www.afacereazilei.ro"><img title="Afaceristyle="vertical-align: middle;alt="Afaceri"src="http://afacereazilei.ro/images/stories/emblema_top50_afaceri_.pngheight="154width="150" /></a>

100 px x 103 px : <a href="http://www.afacereazilei.ro"><img title="Afaceristyle="vertical-align: middle;alt="Afaceri"src="http://afacereazilei.ro/images/stories/emblema_top50_afaceri_.pngheight="103width="100" /></a>


 
Sam Walton -creatorul WalMart

sam walton, walmartSam Walton a inceput sa faca afaceri in comertul en detail in 1945, cand a preluat pe o perioada de 5 ani un magazin falimentar al companiei Ben Franklin.
Dupa 5 ani magazinul era prosper, gratie relatiilor speciale de aprovizionare pe care le formase Sam si care ii permisesera scaderea semnificativa a preturilor catre clienti.
Apoi si-a deschis propriul magazin in Bentonville, un oras cu 3.000 de locuitori din Arkansas. Ideea sa era ca intr-un spatiu cat mai generos sa aplice o tehnica noua de vanzare care aparuse in Minnesota: autoservirea.

Citeşte mai mult...
Afacerea zilei este un portal despre afaceri care cuprinde in structura propuneri de afaceri, povesti de succes, tipuri de contracte, francize, afaceri la cheie si stiri economice, din finante, auto, turism, imobiliare. Copywright of Dan Bradu .ro -Za Blog